Mutatjuk, hogy lehet regisztrálni a ledes csereprogramra!

Helyi - szerző: HH

Harkány is csatlakozott ahhoz a programhoz, mely keretében a lakosok hagyományos izzóikat cserélhetik ledes fényforrásokra. A limit az éves fogyasztás 30 százalékos megtakarítása.

 

A CYEB Energiamegoldások Kft. LED-csere programot hirdetett a lakosság számára, amelynek keretében a program résztvevői meghatározott feltételek mellett ingyen juthatnak ledekhez, és cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű LED fényforrásokra.

 

Ehhez a programhoz csatlakozott Harkány, vállalva, hogy LED átadás-átvételi pontot alakít ki, és lebonyolítja a lakosság részére juttatott LED fényforrások kiosztását.

 

A csereprogram lényege, hogy a lakosság által bevitt hagyományos izzókat ledesre cserélik. A program gyakorlati része várhatóan tavasz közepétől kezdődik majd, az izzókat pedig a Városgazdálkodásnál cserélhetik ki.

 

A programhoz annak oldalán április 30-ig kell regisztrálni. A cserére szánt izzók valamint a legutóbbi villanyszámla feltöltése és adatok megadása után a Harkányi Városgazdálkodási Zrt. átvételi pontot kell kiválasztani. A cseréhez a régi izzókat nem kell leadni.

 

A regisztráció véglegesítése előtt a rendszer ellenőrzi az adatokat, és pirossal, a lap alján jelzi, ha valamit változtatni vagy pótolni kell. Az oldalakon lévő VISSZA gombbal bátran navigálhat, nem fognak elveszni a már kitöltött adatok!

 

A regisztráció beküldése után egy e-mailt kap, melyben lévő linkkel lehet véglegesíteni a jelentkezést. A teendőiről később értesítik.