Nagy Csaba: kiemelten kezelik Harkány fejlesztését

Helyi - szerző: HH

Pozitív hozzáállást és segítséget kér a harkányiaktól a jelenlegi városvezetés számára Nagy Csaba ahhoz, hogy a városba érkező beruházásokat a jövőben is el tudják indítani. Az országgyűlési képviselő erről azon az átadón beszélt, mellyel Harkány újabb három projektje vette kezdetét.

 

A napokban adták át a kivitelezőknek azt a három munkaterületet, melyen a város újabb nyertes pályázatának köszönhetően a Dankó utca közlekedésének kialakítása, a sportcsarnok belső felújítása és a drávaszabolcsi háromszög játszóterének építése zajlik majd több száz család kényelmét szolgálva.

 

A térség országgyűlési képviselője az eseményen felidézte, az elmúlt években közel 9 milliárd forint támogatás érkezett a városba, mely azt üzeni számára, hogy mind a polgármester, mind a testület és a vármegye vezetése kiemelten kezelte Harkány fejlesztését.

 

A kormány szerepvállalását említve kitért rá, hogy a harkányi fürdő 5,4 milliárd forintot meghaladó összegben kapott hazai forrásból származó támogatást.

 

Nagy Csaba összegezte: jelen pillanatban Harkány az uniós támogatások sorában öt nyertes pályázatot tudhat magáénak, melyek összességében meghaladják a másfél milliárd forint beruházási értéket. A három elemet magába foglaló projekttel a második veszi kezdetét.

 

Ha a továbbiakban is partneri együttműködés tudunk felmutatni a vármegyei vezetés és a város vezetése között, hasonlóan eredményesek lehetünk az elkövetkezendő időszakban is – fogalmazott az országgyűlési képviselő. Mint mindenki hozzájárulását kérve hozzátette, biztos benne, hogy amíg Baksai Endre Tamás a város polgármestere, ez így is lesz.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.