Nyári igazgatási szünetet tart az önkormányzat

Életmód - szerző: HH

Módosul, de nem szűnik meg teljesen a személyes ügyfélfogadás az önkormányzati hivatal nyári igazgatási szünete alatt. A nyár utolsó hónapjában csak hétfőként lehet majd személyesen ügyeket intézni.

 

 

2024. július 22. és augusztus 25. között nyári igazgatási szünetet tart Harkány önkormányzati hivatala. Ebben az időszakban csupán hétfőnként 07:30 és 12:00 valamint 12:30 és 16:00 között lehet személyesen ügyet intézni.

 

Mint Bacsáné dr. Kajdity Petra jegyző kiemeli, augusztus 19. áthelyezett pihenőnap, így ezen a hétfőn a hivatal zárva lesz. Az elektronikus úton való ügyintézés folyamatosan biztosított a nyári igazgatási szünet ideje alatt is, valamint a halálesetek bejelentése miatt az anyakönyvvezető is elérhető marad.

 

Az igazgatási szünet csak az önkormányzati hivatal alegységeinek és csakis a személyes ügyfélforgalmát érinti – mint az adóügyek, előző kivétellel az anyakönyvi ügyek, vagy épp a szociális ügyek intézése, de nem vonatkozik az okmányirodára. A Kormányhivatalhoz tartozó okmányiroda augusztusban is változatlan nyitvatartási renddel várja az ügyfeleket.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.