Nyílt nap a Beremendi Cementgyárban

Helyi - szerző: |X|

Több mint 110 éves tradíció és 21. századi gyártástechnológia

 

A régió meghatározó építőanyag-ipari vállalata, a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) örömmel jelenti be, hogy ismét megrendezi a nagysikerű Nyílt Napját. Idén szeptember 15-én nyitják meg a Beremendi Cementgyár kapuit az érdeklődők előtt.

 

 

Az idei év különleges a DDC számára, hiszen ismét Nyílt Napot szervez a nagyközönség számára. A programon az érdeklődők saját szemükkel tapasztalhatják meg, hogyan zajlik az élet egy európai színvonalon működő cementgyárban.

 

A DDC Nyílt Napja idén is élményekben gazdag programelemeket kínál a látogatóknak. A résztvevők gyárlátogatáson vehetnek részt a Beremendi Cementgyárban, amely során betekintést nyernek a gyártási folyamatba, valamint megismerhetik a vállalat fenntartható és környezetvédelem központú működését. A gyárlátogatáson túl, izgalmas lehetőség még a bányalátogatás is, ahol szakértői vezetéssel mélyebb ismereteket szerezhetnek a mészkőbánya izgalmas világáról. Ez a mélyreható élmény – a különleges látványon túl – betekintést enged a cementgyártás alapjául szolgáló mészkőkitermelés folyamatába is.

 

Az eseményen a legkisebbek is megtalálják a kedvükre való szórakozási lehetőségeket: népi fa játékok, logikai fejtörők és arcfestés várja őket. Emellett a helyszínen megtekinthető lesz a múltat és a jelent bemutató kiállítás is, amely minden korosztály számára szórakoztató időtöltést ígér.

 

„A Nyílt Nap lehetőséget nyújt számunkra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjünk a helyi közösséggel, és bemutassuk a közelmúltban modernizált, elérhető legjobb technológiával működő cementgyár izgalmas világát. Mindenkit szeretettel várunk ezen a különleges napon, és bízunk benne, hogy emlékezetes élményekkel gazdagodnak majd.” – mondta el a rendezvény kapcsán Guth Zoltán, a vállalat kommunikációs vezetője.

 

Az eseményen a részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

 

Regisztrálni augusztus 25-től szeptember 8-a 12:00 óráig tudnak az alábbi linken keresztül!