Nyolc életet követeltek az utak hétvégén

Belföldi hírek - szerző: HH

Hétvégén 169 sérüléssel járó balesethez hívtak rendőrt, melyből legalább nyolc halálos volt, 56 súlyos- 105 pedig könnyű sérüléssel végződött.

 

Halálos baleset történt Alsónémedinél. Fotó: Mihádák Zoltán, MTI

 

Kamionnal ütközött egy kisteherautó péntek reggel a Pest megyei Alsónémedi mellett, az autó sofőrje a helyszínen meghalt.

 

Rosszul lett és elesett a biciklijével egy 70 év körüli férfi Bögötén szombaton. A koponyasérülést szenvedett férfi sikeres újraélesztést követően meghalt.

 

Halálos kimenetelű baleset történt Nyíregyházán szombat délelőtt. A motoros az előtte megálló autót kerülte ki, amikor elvesztette uralmát a járműve felett és átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a vele szemben érkező személygépkocsival és elesett. A 24 éves férfi a helyszínen meghalt.

 

Péntek délután egy személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze az M5-ös autópályán. A balesetben a motoros meghalt.

Egy traktor és egy motoros ütközött össze szombat kora délután Tapolca külterületén. A motor az ütközés után kigyulladt, 36 éves vezetője a helyszínen meghalt.

 

Két személyautó összeütközött vasárnap reggel Dunavarsány mellett, a balesetben az egyik autó sofőrje meghalt, ketten könnyebben megsérültek.

 

Agy személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze Tatabányán vasárnap délután. Az autóban hárman voltak, az egyik utas olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A busz két utasa sérülés nélkül úszta meg a balesetet.

 

Az úttestről lesodródó gépkocsi gázolt halálra el egy füvet nyíró embert a 65-ös úton, a Tolna megyei Kétyen. A férfi a helyszínen életét vesztette.