Októberben jön az ötödik Lecsópárbaj

Helyi - szerző: HH

Ötödik alkalommal rendezik meg a Lecsópárbajt Harkányban. Az ingyenes programokkal kísért főzőversenynek október 14-én a Zsigmondy sétány ad otthont.

 

A szombati főzőversenyre való nevezéssel és részvétellel valamint a további programokkal kapcsolatos tudnivalók a folyamatosan frissülő online rendezvénynaptárban, az Irány Harkány! oldalán találhatóak.

 

A megmérettetés a helyek 10 órakor kezdődő elfoglalása után délben kezdődik, az elkészült remekműveket pedig 13 órától lehet leadni a zsűrinek. A családi nap azonban kicsik és nagyok számára egyaránt tartalmaz érdekes programokat.

 

13 órakor veszi kezdetét ugyanis a Vándorjátszó gyerekfoglalkoztató, a kicsik 14:30-tól a Buborék Együttes interaktív gyerekkoncertjén, 16 órától pedig Kovácsovics Fruzsina műsorán várhatják a zsűri döntését. A főzőverseny eredményhirdetésére 17 órakor kerül sor, amit a Made in B koncertje követ.

 

Este fél héttől Dömötör Balázs és Vivien fellépése, 20 órától pedig az Asterix Band ad Omega emlékkoncertet. 21:45-től utcabál kezdődik a Color banddel.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.