Olvasónk legszívesebben lelőné a város felett köröző repülőket

Postabontó - szerző: olvasói levél

A Harkány felett alacsonyan köröző repülőket elégelte meg helyi olvasónk, aki megosztotta gondolatait. Mint levelének tárgyában írja, elfogyott a türelme.

 

 

,,Először a charter járat majd a mentőhelikopter leépítése lehet visszalépés a pogányi repülőtéren, de mégis volt aminek lehetett örülni, mert egy céggel és az együttműködésekkel hozott is egy kis életet a megyébe. Igen ám, de már biztos, hogy ez a fejünk felett száz méterrel hónapok óta naphosszat zúgó repülőkön kívül semmi mást nem jelent, abból meg nagyon-nagyon elegünk van. Miért nem a pécsiek vagy a pogányiak nyugalmát zavarják? Vagy ők már megelégelték a hangzavart? Legszívesebben légpuskával lőném le mint valami drónt, csak hát nem szabad. Pedig alkalom lenne rá, mert egész nap gép köröz valami ugyanabból az irányba ugyanarra, valószínűleg valami tanulók lehetnek akik a pálya irányából pont Harkány fölött fordulnak meg, remélem nem az lesz a következő, hogy legközelebb már éjszaka is itt fognak a fejünk felett zúgni. Akkor előbb vagy utóbb innen is kilézerezik őket mint Pécsről.

 

Fenti írást olvasónk juttatta el hozzánk. Ha ön is megosztaná észrevételét, véleményét, levelét az info@harkanyihirek.hu címen várjuk.

Adatait bizalmasan kezeljük, de ezen a linken név nélkül is kapcsolatba léphet szerkesztőségünkkel. 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.