Olvasónk szerint nem a turistákat kellene büntetni, máshol sokkal többet szabálytalankodnak

Életmód - szerző: olvasói levél

Nem a Spar vagy Tom Market előtt fél percre megálló turistákat kellene büntetni olvasónk szerint, aki arra mutat rá, hogy valószínűleg még soha senki sem kapott csekket a templom előtt.

 

 

Szerinte igazságtalan, hogy míg a várost megtisztelő turistákat agyonbüntetik, vasárnaponként semmibe veszik a szabálytalankodást az Ady Endre utcában: a tilosban, ráadásul félig úton, félig padkán állókat a rendőrök, a zöld területen vagy a járdán állókat a közterület-felügyelők pesztrálhatnák, de erre csak a fürdővendégek körében van példa, arra viszont nagyon is sok. Nyáron ugyanis nem múlik el úgy nap, hogy ne lehetne látni a bolt előtt pillanatra megálló autó mögött villogó rendőröket, de nem példa nélküli a fürdő utcájában a sosem volt fűre lógó autósokat váró kellemetlen meglepetés sem.

 

Mint rámutat, a szabályok mindenkire egyformán vonatkoznak, de akit a legkevésbé kellene több tízezres csekkel megszórni, az éppen a vendég. Ezzel szemben a templom előtti szabálytalankodókat sosem bántják, amire aligha lehet magyarázat. Felteszi a kérdést: vajon a rendőrkapitány és a helyi őrs vezetője is ebbe a templomba jár?

 

 

Fenti írást és képet olvasónk juttatta el hozzánk, nem tükrözi a szerkesztőség álláspontját. Ha ön is megosztaná észrevételét, véleményét, levelét az info@harkanyihirek.hu címen várjuk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük, ezen az oldalon pedig név nélkül is kapcsolatba léphet szerkesztőségünkkel.