Öngyilkos lett egy diák a Pécsen

Baranya - szerző: HH

Öngyilkosságot követett el egy 18 éves helyi diák Pécsen. A tragédia még a múlt héten történt, de az intézmény és a hatóságok hallgatása különös folyamatokat indított el.

 

A pécsi Ciszteri Rend Nagy Lajos Gimnázium és vezető szervezete egyelőre hallgat diákja haláláról, a rendőrség pedig megerősítette a hírt, de érdemi részleteket az sem közölt. Ezen körülmények odáig vezettek, hogy több központilag irányított lap is arról számolt tévesen be, hogy a diák az iskolában vesztette életét.

 

A 18 éves pécsi fiatalember jó tanuló volt kiegyensúlyozottnak vélt környezettel, egy közeli erdőben vesztette életét. A hatóság cikkünk megjelenésekor nem lát gyilkosságot a történtek mögött.

 

 VAN SEGÍTSÉG  Ha úgy érzi, hogy ön vagy ismerőse segítségre szorul fordulhat a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségéhez (+36-1-116-123), a Kék Vonal gyermekkrízis alapítványhoz (+36-1-116-111), vagy a DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálatához (+36-80-200 866). Online a www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu címek valamelyikén is segítséget kaphat.