Robbantással fenyegetőzött egy nő Pécsen, kivonult a TEK – frissítve: vége a drámának

Baranya - szerző: HH

 FRISSÜLT  Vasárnap délután elbarikádozta magát egy nő Pécsen, a Madách utca megfestett oldalú tízemeletes panelházában.

 

 

Az épületben gázszagot éreztek, több tucat embert tereltek az utcára, mentők, rendőrök és tűzoltók állják körbe a házat, ahol lekapcsolták a gázt és az áramot.

 

A lakók szerint a beteges, 50 év körüli nő 2-3 órája nem ad életjelet magáról. Egy nyolcadik emeleti lakás ablaka előtt drón lebeg, megvilágítva a szintet. A hatóságok állításuk szerint semmiről nem tudnak, ami nyilvánvalóan nem igaz.

 

Mint a helyszínen tartózkodó rendőröktől megtudtuk, a rengeteg baleset és a statisztikák miatt központilag általánosságban is elrendelték a kommunikációs csatornák minimális működését.

 

 20:20   Úgy tudni, a nő nem együttműködő, egyik ismerőse szerint anyja halála óta viselkedik furcsán. Jelenleg a helyszínre várják a bátyját, akinek talán kulcsa is van a lakáshoz. A hatóságok továbbra sem kívánnak semmilyen kommunikációs protokollt alkalmazni.

 

 

 22:20  A rendőrök a lépcsőház felől nem sokkal 22 óra előtt bejutottak a lakásba, a nőt elfogták, negyed óra elteltével egy mentővel elszállították. Nem ez volt az első eset, amikor intézkedni kellett vele szemben. A lakók visszatérhetnek otthonaikba. Cikkünk további részletekkel frissül.

 

 

 

 0-24h Ha ön is lát valamit, írjon a Facebookon, vagy levelét az info@harkanyihirek.hu címen várjuk, SMS-t a 06/70/608-46-30 számon fogadunk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. Névtelen üzenetet ezen az oldalon küldhet.