Pro schola díjjal tüntették ki Kiss József Leventét

Helyi - szerző: HH

Péntek délután Siklóson került sor arra az ünnepélyes műsorra, melynek keretében a Mohácsi Tankerület dolgozói részére átadták az elismerések, kitüntetések. A díjazottak sorában Kiss József Levente, a Kitaibel Pál Általános Iskola igazgatója Pro schola kitüntetésben részesült.

 

Kiss József Levente, a Kitaibel Pál Általános Iskola igazgatója Pro Schola elismerésben részesült.

 

A tenkerület Pro schola kitüntető cím annak a legalább tíz éve vezetői beosztásban tevékenykedő közalkalmazottnak adományozható, aki kiemelkedő intézményfejlesztő, közösségépítő, innovatív oktatásfejlesztő tanügyigazgatási tevékenységével a szülők, a diákok, és a pedagógustársak körében közmegbecsülést szerzett pedagógiai kultúrájával maradandót alkotott intézményében.

 

Mint az ünnepségen elhangzott, Kiss József Levente a harkányi iskola pedagógusa 38 éve, és 35 éve vezetője is. Kimagasló iskola- és oktatásfejlesztői tevékenysége mint pályázatok, szakmai innovációk, mint a zeneiskolai képzés, angol nyelvi és matematikai emelt szintű oktatás, testvériskolai partnerkapcsolat létrehozása terén. Példamutató társadalmi szerepvállalása, eredményes együttműködéssel és hatékony elhivatottsággal végzett magas szintű, példás pedagógusi és tartalommal teli iskolavezetői tevékenysége.