Siklóson játszik a hollywood-i gitáros

Életmód - szerző: HH

Közel egy évtizedes hagyomány, hogy Nagy László hazalátogatva gitárt ragad és egy estét erre az alaklomra összeállt banda soraiban tölt el. Nem lesz ez máshogy idén sem, szombat este a siklósi Mediterrán falai között szólalnak meg jól ismert dallamok.

 

 

A harkányi Nagy Lacival a Kerekasztal Lovagjaiban ismerkedhettünk meg, majd az elmúlt években az angliai Hollywoodba költözött, ahol mintegy tíz éve dolgozik.

 

Az egész úgy kezdődött, hogy gyermekkori barátom, az egyik kedvenc gitárosom, Lacika, ismét hazajött Hollywoodból és felhívott hogy zenélgessünk már ismét egyet ahogy szoktunk amikor hazajön egyezer egy évben a családjával – emlékezett vissza Matisa András, a Nihil Chips frontembere.

 

Lehet ilyen ajánlatnak ellentmondani? Czinder Attila  a doboknál, Niedermüller Dániel basszusgitáron és jómagam a mikrofon mögött. Szólnak majd a régi idők zenéi. Deep Purple,Wild Cherry,Eric Clapton, satöbbi. Egy kis időutazás, milyen volt anno a Holstein sörözőben amikor a Kerekasztal Lovagjai vagy a The Garden vagy a Nihil Chips tele vágta a helyet és mindenki örült és önfeledten szórakozott – mert akkor még itthon volt mindenki mint Lacika barátom is.

 

A fiúk 22 órától csapnak a dobok közé, előtte elő-élőzeneként A Nihil Chipsből ismert Szira János és az énekes, Matisa András kedvenc számai csendülnek fel kicsit másképpen, akusztikusan. A belépés díjtalan.