Soha többet nem kell kutatni utána – itt a titok

Életmód - szerző: Kacsúr Tamás

Nincs kütyü és nem kell megjegyezni, hogy hova tette. Nincs állandó helye, mégis mindig garantáltan megtalálja. Késett már el, mert nem találta autója vagy lakása kulcsát? A pofonegyszerű titok egy gombnyomásra nyílik.

 

 

A kulcs állandó helyét kijelölni általában nem a biztos megoldás, hiszen a legtöbb keresgélés abból adódik, hogy nincs ott. Hiába szokott mindig a zárban lenni, hiába van akasztója, ha hiányzik róla, bizony jön a lakásfelforgató keresgélés. A megoldás egyszerűbb, mint hinnénk. Legyünk bárhol is lakásban, bátran letehetjük a kulcscsomót és pillanatok alatt megtaláljuk, ha valaminek a sarkára tesszük.

 

Kutatások bizonyítják, hogy a tárgyainkat akkor tesszük a leglehetetlenebb helyekre, amikor olyan helyiségben járunk, ahol annak tárolása nem megszokott. Keresésük éppen ezért ötletszerű, semmilyen tematikát nem követ. Asztal, szekrény vagy bármilyen más bútor, berendezési tárgy azonban mindenhol van, ha nem a kulcsakasztó környékén járunk épp, bátran letehetjük bármely szegletben: rendszert követő keresgélésünk pillanatok alatt eredményt fog hozni.