Szomorú részletek derültek ki a Szalánta melletti halálos tömegbalesetből

Baranya - szerző: HH

Halálos baleset történt szombaton Szalánta mellett, melyben egy 32 éves pécsi férfi és egy 30 éves ligeti nő vesztette életét – számoltunk be róla korábban.

 

 

A balesetet az okozta, hogy Pécs felől Szalánta irányába haladó piros Suzuki annak ellenére akart balra kanyarodni, hogy az előzését már megkezdte egy másik jármű, összeütköztek, a hátulról nagy sebességgel érkező AMG Mercedes vezetője pedig elvesztette uralmát a jármű felett. A 32 éves S. Dániel által vezetett jármű a túloldali árokba rohant, majd két útszéli fának is nekicsapódott, a sofőr és a vele utazó 30 éves nő a helyszínen szörnyethalt. A felismerhetetlenségig roncsolódó sportautó darabokra szakadt, egyes részei – mint a teljes hátsó futómű több tíz méterre repültek. Az autót tulajdonosa nemrég 45 millió forintért kezdte árulni.

 

A kanyarodó járműből egy személy – az azt vezető, Szalántán lakó, 70 éves P. Tiborné – súlyos sérülést szenvedett, őt kórházba szállították, a vele utazó leány unokája könnyebb sérüléseket szenvedett. Mint megtudtuk, a nő a közeli kereszthez igyekezett gyertyát gyújtani, éppen a mellette lévő földesútra akart bekanyarodni. A roncsot a pillanatok alatt helyszínre érő siklósi tűzoltók darabolták fel, hogy hozzáférjenek a sérülthöz.

 

 

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.