Szüreti felvonulás és a magyar rock legnagyobbja a fesztivál utolsó napján

Helyi - szerző: KT

Szombaton Tompeti, Kávészünet, Vivat Bacchus, Heinz Gábor Biga, Geszti Péter és csapata, valamint az Asterix lépett fel a huszonötödik Szüreti Fesztivál színpadán. Vasárnap pedig jön a nagyágyú.

 

 

Vasárnap, a fesztivál utolsó napján az immáron tradicionálisnak számító szüreti felvonulás 17:30-kor veszi kezdetét. A tucatnyi város és nemzet csoportja a Bartók Béla utca kereszteződésétől indul és a művelődési házig mutatja meg néprajzi értékeit.

 

Este fél kilenctől a Tankcsapdáé a színpad. A magyar kemény rock koronázatlan királyait a harkányiak ingyen nézhetik meg, karszalagjaikat arcképes igazolvánnyal és lakcímkártyával a Bartók utcai bejáratnál kapják meg 20 óráig. A szalagokat rögtön fel is helyezik, így nincs mód azt elvinni, vagy másnak átadni, illetve a sérült szalagokat cserélni sem lehet. Jegyet váltani egyébként a helyszínen 3.500 forintért lehet.

 

A koncert után 22 óra magasságában megnyílik a színpad előtti terület, és a tűzijáték veszi kezdetét. A 120 és 150 méteren robbanó rakétákat egy lezárt területről lövik a színpad fölé.

 

A részletes programokat a folyamatosan frissülő Irány Harkány! oldalunkon tesszük közzé, a képre kattintva pedig a szombati nap képgalériája nyílik!

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.