Thermal Kupa

Helyi - szerző: KT

Thermal Kupa Versenykiírása

Kupa célja: Versenyzési lehetőség biztosítása.

Rendező: Gellén Antal és Körmendi Attila

Kupa helye, ideje: Harkány Sportcsarnok, 2012.01.28-29. /megfelelő számú csapat esetén pénteken is./

Lebonyolítás rendje: A négyes csoportokba beosztott csapatok körmérkőzést vívnak. A csoportokból 2-2 csapat jut tovább. A csoportmérkőzések során az alábbiak szerint dől el a csapatok sorrendje:

– szerzett pont

– egymás elleni eredmény

– gólkülönbség

– több rúgott gól

– sorsolás

 Szabályok: Hazaadásnál a kapus nem veheti fel a labdát, ha mégis megteszi, szabadrúgás következik. Kapusról az alapvonalon kívülre kerülő labdát mindig szögletrúgás követi. Hazadobott partrúgást a kapus nem foghatja meg. Oldalbedobás esetén: bedobást és rúgást is lehet alkalmazni. Becsúszószerelés nincs. A pályán 1 kapus és 5 mezőnyjátékos tartózkodhat. A mennyezetről a pályára visszajövő labda játékban marad. A kispadon a kupára benevezett játékosokon kívül két vezető tartózkodhat. Bemelegítés a kapu mögött.

 A mérkőzések csak 1 x 25 percesek térfélcsere nélkül, 5 x 2 méteres kapuval kerülnek lebonyolításra. Várakozási idő nincs, a kiírás értelmében folyamatosan egymást követve megy a játék. A vétlen csapat 3:0 gólaránnyal kapja a pontot. További szabályok megegyeznek a kispályás szabályokkal, minden egyéb helyzetben a versenybíróság fenntartja a döntés jogát.

Díjazás: A torna első négy helyezettje serlegdíjazásban, míg a legjobb kapus, legjobb mezőnyjátékos és a gólkirály különdíjazásban részesül.

Nevezés: Nevezési díj: 15.000. Ft csapatonként. Előleg: 5.000.- Ft. Nevezni a nevezési díj befizetésével, az alábbi telefonszámon lehet:

 06/20/661-26-54 – Gellén Anti

06/20/249-66-36 – KÖKŐ