Tiffán Zsolt levele a Harkányiakhoz

Helyi - szerző: Kacsúr Tamás

Tisztelt Harkányi Polgárok!

 

Hálásan köszönöm azt a megtisztelő bizalmat, amellyel kiálltak a jobboldali értékek mellett. Mindazok után, ami az elmúlt négy évben történt a városban, még nagyobb az értéke az Önök döntésének! Igen!! Harkány a jobboldal Bástyája! Még akkor is, ha a jelenlegi polgármester hétről-hétre, napról napra arcul csapja, megalázza, kirúgja mindazokat a derék harkányi embereket, akikről tudjuk/tudja, hogy a nemzeti oldal elkötelezett hívei! Szeretném tudatni Önökkel, hogy mindenkinek, akit kirúgott, új munkahelyet szereztünk! Nem engedjük el senki kezét! Nekem a megtiszteltetés,hogy ezeken a derék embereken segíthettem!

 

Kedves Harkányi Barátaim!

 

Sok kritika ért az elmúlt években, hogy nem segítettem a várost! A kritikát elfogadom, bocsánatot kérek, ha csalódást okoztam! Kérem, higyjék el, mindent megtettem, amit lehet! Európa legjobb bőrgyógyász szaktekintélyét tettük a kórház élére, Dr. Péter Ivan Urat! Teljes mértékben konszolidáltuk Harkány adósságát! Több százmillió forint támogatást hoztunk a városba! A turisztika sikerének érdekében Baksai Tamás Urat a Miniszterelnökség kötelékében tudhatjuk!

 

A fürdőn azonban nem tudtunk segíteni! Nagyon sajnálom! Rengeteg kilincselés, lobby van mögöttünk, hogy a magyar vízkincs eme gyöngyszemét még sikeresebbé tegyük! Nem sikerült!

 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

 

Ezzel a tehetetlen, a patriotizmust és az alázatot minden pillanatban megtagadó városvezetéssel nem is lehet!! Nagy tisztelettel arra kérem Önöket, hogy ősszel, amikor Harkány jövőjéről döntenek, éljenek a lehetőséggel, és szavazzanak bizalmat csapatunknak! Ezennel harcot hirdetek (a tisztes küzdelem jegyében) az idegen lelkű, Harkányt a személyes bosszúja tárgyának tekintő városvezetéssel szemben! Barátaimmal együtt kérem Önöket, segítsék harcunkat, hogy aztán megháláljuk a bizalmat, és Harkány újra régi fényében „fürödjön”!

 

Mély Tisztelettel:

 

Tiffán Zsolt