Tiffán Zsolt: mondjunk nemet Brüsszel sorsrontó politikájára

Baranya - szerző: HH

Október másodikán Harkány négy szavazókörében összesen 3.705 szavazópolgár járulhat az urnák elé, hogy szándékát fejezze ki abban a kérdésben, hogy akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?

 

Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy Harkány városa régi fényében ragyogjon és a fürdő fejlesztésének köszönhetően egyre több magyar és külföldi vendég látogasson el ide. Két év alatt mintegy fél milliárd forint nemzeti forrást szereztünk annak érdekében, hogy a fürdőt fejlesszük – emlékeztetett az országgyűlési képviselő. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a strand fejlődése nélkül Harkány képtelen a megújulásra. Mindennapjainkat meghatározó tudat, hogy a város jövője ettől a fejlesztéstől függ.

 

Szeretnénk, ha a harkányi utcákon tömegével sétálnának a gyógyulásra, fürdőzésre és a kikapcsolódásra vágyó emberek, de a fejlesztéseken túl ehhez nyugalomra és rendre van szükség.

 

Mindannyiunk érdeke, hogy mindazokat az értékeket, amelyeket őseink és mi felépítettünk, megőrizzük. E gondolatok jegyében kérem Önöket, hogy felelősségük teljes tudatában vegyenek részt a holnapi népszavazáson, és utasítsák el azt a javaslatot, melyet Brüsszel ránk kényszerít.

 

Arra kérem a harkányiakat, hogy városunk fejlődése, biztonsága és gyermekeink jövője érdekében vegyenek részt az október 2-i népszavazáson és mondjanak nemet Brüsszel sorsrontó politikájára.