Tíz napja történt baleset szemtanúit keresik a pécsi rendőrök

Baranya - szerző: HH

Pécsen szenvedett balesetet az a kerékpárost, akit egy autós lökött fel. A sofőr megállt ugyan, de az adataira nem volt szükség, a kerékpáros viszont később közölte, hogy könnyebben megsérült. Most keresik az autóst, hogy lefolytassák vele szemben a szabálysértési eljárást.

 

A Pécsi Rendőrkapitányság közúti közlekedés rendjének megzavarása miatt folytat szabálysértési eljárást a február 18-án reggeli fél hatkor történt esettel kapcsolatban.

 

Úgy tudni, hogy egy, a Tüskésréti úton a Siklósi út irányába közlekedő személygépkocsi vezetője a Tüskésréti út és a Mohácsi út kereszteződésében érintőlegesen nekiment a Mohácsi úton tekerő biciklisnek. Az autó sofőrje a kerékpárossal történt egyeztetést követően a helyszínről az adatai hátrahagyása nélkül távozott – fogalmaz a rendőrség hozzátéve: mint később kiderült, hogy a kerékpáros a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

 

A Pécsi Rendőrkapitányság február 28-án azt kérte, hogy aki szemtanúja volt az esetnek és a balesettel, vagy a gépkocsi vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, akár névtelenül is tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06/80/555-111 számon, a 112 segélyhívón, vagy személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.