Újabb részletek derültek ki a brutális baranyai gyilkosságról

Baranya - szerző: HH

Egy 26 éves nőt halálra késeltek 2022 novemberében Mánfán – számolt be róla akkor az Új Harkányi Hírek. A történet a vádemelés irataival kerekedett ki, melyeket a hetekben tárgyalnak.

 

Egy 39 éves férfi, miután 2017-ben szabadult külföldi börtönbüntetéséből, összejött egy mánfai prostituálttal, közösnek elismert gyerekük is született. Sokat veszekedtek, a kamionsofőr rendszeresen megverte a nőt, arra is rá akarta venni, hogy az legyen öngyilkos.

 

A nő sokszor kért segítséget a férfi apjától, így történt ez 2022. november 29-én is, amikor azzal hívta fel, hogy beszéljen a fiával. Az apa este el is ment a mánfai házhoz, ahol közösen próbálták megbeszélni a pár között fennálló kapcsolati problémákat, majd fél nyolckor távozott.

 

A 26 éves prostituált és a 39 éves sofőr viszont ezt követően összeveszett, a férfi egy kést ragadott, és a nőt bal füle mögött többször megszúrta, majd a kést nagy erővel célzottan a tarkójába állította. A nő azonnal meghalt. Azt, hogy a gyerek tanúja volt-e a mészárlásnak nem lehet tudni.

 

A férfi apja másnap délelőtt visszament a családhoz, a nőt vérbe fagyva találta és értesítette a rendőrséget. A gyilkos azóta rácsok mögött várja az ügy folytatását, tárgyalássorozata a napokban zajlik.