Vidanetesek figyelem, többet fizethet, ha hűségidőt hosszabbít!

Helyi - szerző: HH

Jelentős áremelést hajtott végre a Vidanet. Azok az ügyfelek, akik meghosszabbítják a hűségidőt, ezáltal szerződést módosítanak, többet fognak fizetni, mint ha hűségidő nélkül veszik igénybe a szolgáltatást.

 

A szerződés meglétének nem feltétele a hűségidő, ám a szolgáltatók rendre az ilyen elkötelezettséggel ösztönzik a felhasználókat arra, hogy ne váltsanak másik hálózatra.

 

Az idei évtől viszont árat emelt a Harkányban elérhető Vidanet, mely mellett ad ugyan kedvezményt a hűségidőt vállaló ügyfeleknek, ám az több, mint a régi szerződés által rögzített tarifa.

 

Ez a tarifa jelen esetben addig nem vész el, amíg a felhasználó nem módosítja a szerződést, például hűségidő hosszabbítással.

 

Annak, aki értesítést kap, hogy lejárt vagy lejár a hűségideje, alapvetően nincs teendője, ám hosszabbítás előtt mindenképp érdemes felhívnia az ügyfélszolgálatot a 1203-as telefonszámon, és megkérdezni, hogy mennyi lesz a hűségidő lejárta után a számlája, illetve mennyi lesz akkor, ha meghosszabbítja azt!

 

Aki több szolgáltatást is igénybe vesz és valamelyiket bővítené, abban a kategóriában viszont már az új tarifarendszer szerint fizet majd, így a hűségidő természetesen kedvezménnyel jár. Ha az egyik szolgáltatáshoz – mondjuk a televízióhoz – nem nyúl, de gyorsabb vagy épp lassabb, olcsóbb internetet szeretne, lehetőség van arra is, hogy a televíziós csomagra nem vállal hűségidőt, így az marad továbbra is a kedvezőbb tarifában.