Visszaszól a baloldal

Helyi - szerző: KT

A balos Berkecz Balázs (Együtt-PM) és Imri Sándor is reagált Tiffán Zsolt levelére. Az előbbi Tiffán hadjáratát bírálja, ez utóbbi sajátjáról nem szól.

 

Imri furcsamód épp azzal védekezett, hogy elutasítja a mutyit, támadásainak középpontjába azt helyezi, hogy ő a korábbi rezsim posztjaival leszámolt. Nem mutat rá, hogy a most elidegenedett családok miért fordultak ellene. Választási blogjának a függetlenség hangoztatásával hitelt szerezni igyekvő polgármester korábban kijelentette: csak a jó dolgokat adja közre – valószínű ezért néma az olcsó sablont bemutató oldal, ami mintájára most még egy készül.

 

Berkecz szerint Európa demokratikus felén az országgyűlési képviselők nem szoktak hűbérúrként viselkedni, tekintetes úrként osztani a pozíciókat és háborúval fenyegetni olyanokat, akik nem vallanak velük azonos elveket. Az első este szétszéledt összefogás kevésbé sikeres embere a hasonlóképp viselkedő polgármesterekről nem beszélt. A témát a PécsiSTOP, a HVG, és az Index is felkapta. Berkecz még nyílt levelet is írt.

 

 

Tiffán Zsolt fejezze be a megfélemlítés politikáját!

 

Tiffán Zsolt tegnap nyílt levélben fenyegette meg Dr. Imri Sándort, Harkány időközi választáson függetlenként megválasztott polgármesterét, valamint a város többi vezetőjét, és hirdetett harcot ellenük. Másrészt eldicsekedett azzal, hogy a Fidesz városi elnökének, korábbi polgármesterjelöltjének a „Miniszterelnökségen” szerzett munkát és ő tette a harkányi kórház élére Dr. Péter Iván bőrgyógyászt.

 

Szomorúan, de nem meglepetten állapítom meg, hogy nem kellett sok időnek eltelni a választások után ahhoz, hogy az uralkodói gőg és a kivagyiság máris újra előjöjjön a Fidesz egyik vezetőjéből.

 

Felhívom Tiffán Zsolt figyelmét arra, hogy Európa demokratikus felén az országgyűlési képviselők nem szoktak hűbérúrként viselkedni, tekintetes úrként osztani a pozíciókat, és háborúval fenyegetni olyanokat, akik nem vallanak velük azonos elveket. Egyúttal felszólítom Tiffán Zsoltot, hogy fejezze be a megfélemlítés politikáját és viselkedjen úgy, hogy méltó legyen arra a bizalomra, amit a választók szavaztak neki!

 

Szigetvár, 2014. április 10.

 

Berkecz Balázs, az Együtt-PM Szövetség politikusa