Nem csak ketten szállnak ringbe

Helyi - szerző: KT

Jelkép, példakép, szimbólum szeretnék lenni Harkányban. De a választások ne Lantos Pista bácsiról, hanem egy eszméről szóljanak. Egy eszméről, ami azt vallja, hogy Harkányt először emberileg kell rendbe tenni – ezekkel a szavakkal kereste fel szerkesztőségünket Lantos István, aki elhatározta: elveihez hűen kiáll a szavazók elé, és független polgármesterjelöltként is megméretteti magát a Fidesz színeiben induló Baksai Endre Tamás és a szintén független dr. Imri Sándor mellett.

A leendő jelölt hitvallását, eszméit sokan ismerhetik, hiszen azokat képviselőjelölti kampánya során sem rejtette véka alá. Most ismét írásával szól a választópolgárokhoz:

 

„Tisztelt Harkányiak!

 

Köszönöm a felém áradó szeretetüket, bizalmukat, a hozzám eljuttatott sok-sok kopogtatócédulát képviselőjelöltként, ami további erőt és hitet ad a közös munkához egy jobb, élhetőbb Harkányért. Havi jövedelmem 22.800 forint szociális segély. Sokan megkerestek, nem fogadnám-e a polgármesteri jelölést. Nem pártok, szervezkedések, az egyszerű Harkányi nép! Sokat vívódva, látván a többi jelölt mennyire megossza az anyagilag morális csődben levő szeretett városunk – tisztelettel elfogadom! Megválasztásom esetén polgármesteri fizetésem felét az idős, beteg harkányiak gyógyszertámogatására, a másik felét Harkány tömegsportjára, diáksport támogatására ajánlom (1 bankszámlán kuratórium kezelésében). Nem elsősorban hited és látványos jó cselekedeteid üdvözítenek, hanem a szereteted, amellyel ezeket valóra váltod! Ne bízz a hamis világ csalfa ígéreteibe és ne higgy a pénz istenének, aki boldogságodat csak élettelen kincsben méri. Csak a szív jósága az, ami életre hangol.


U.I: Tudom, hogy már nagyon sokan leadták kopogtató céduláikat, de talán maradtak, akik még nem, egy igazi ügy érdekében szívesen fogadom.


Kérve Isten áldásával csak azért is legyen Harkány mindenben sikertörténet! Hajrá Harkány, Hajrá sportolók, Hajrá szurkolók!!


Maradok tisztelettel, Lantos István, független polgármesterjelölt”