Négy szavazókörben voksol Harkány

Helyi - szerző: KT

A harkányiak közül ismét a volt rendőrség épületében lévő, négyes szavazókör a legnagyobb. Az átjelentkezéssel szavazók számára a művelődési ház van kijelölve.

 

A 2014-es országgyűlési választások időpontja 2014. április 6, vasárnap. A választás a korábbiaktól eltérően egyfordulós, vagyis egyszer kell csak voksot leadni. A választás során nem lesznek területi listák, 106 egyéni választókerület egyikében szavazhatunk.

 

A magyarországi lakcímmel rendelkezők automatikusan regisztrálásra kerülnek a választási névjegyzékben, melyről postai úton kaptak értesítést. Szavazni 6 és 19 óra között lehet abban a szavazókörben, amelyik névjegyzékben szerepel, vagy ahova regisztrált.

 

Szavazáshoz elengedhetetlen a személyazonosság és lakcím azonosításra szolgáló dokumentum, úgy mint érvényes személyazonosító igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély és ezek bármelyike mellé a lakcímkártya.

 

A választás estéjén hozzávetőlegesen 22 és 24 óra között a választási adatok több mint 90 százalékos feldolgozása várható. Az átjelentkezők, a külképviseleteken szavazók szavazatainak megszámolása április 12-én történik.

 

1. szavazókör: Széchenyi tér 19. (Faluház)

 

 

2. szavazókör: Táncsics Mihály utca 30. (Ö.N.O.)

 

 

3. szavazókör: Kossuth Lajos utca 2. (művház) Átjelentkezéssel szavazásra kijelölt

 

 

4. szavazókör: Ady Endre utca 18. (volt rendőrségi épület)