Mojzes: több Siklós, kevesebb én

Baranya - szerző: KT

balról jobbra: Mikola János, Pohl Marietta, Tiffán Zsolt, Mojzes Tamás, Pataki Gabriella, Rudolf Zsolt, Manyaszekné Várnai Judit, Krémer György, Juhász Tibor és Virág László

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség adósa a siklósi polgároknak azzal, hogy egy tiszta, világos, az emberekkel egyeztetett programmal vágjon neki a választásnak – mondta Tiffán Zsolt csütörtökön, a Fidesz siklósi polgármester- és képviselőjelöltjeinek bemutatásakor utalva arra, hogy pártja a 2010. évi választásokon az újraépítés miatt nem indított polgármester jelöltet.

 

Bemutatkoztak a Fidesz siklósi jelöltjei. A rendezvényen – aminek a siklósi Hotel Agora adott helyet – elhangzott: Siklós Villánnyal és Harkánnyal egységben tud egy olyan Dél-baranyai stratégiát felmutatni, amiből mindhárom város kiveszi a részét és megfelelően profitálhat a közös politizálásból. Terveikről, közös stratégiájukról július végén közösen, Harkány vonatkozásában Baksai Endre Tamás, Villány tekintetében Takáts Zsolt, Siklósról pedig Mojzes Tamás polgármester-jelöltek fognak egy közös tájékoztatón beszámolni.

 

Tiffán Zsolt hangsúlyozta: a politikai határok átrajzolódása a három, igen gazdag adottsággal bíró város együttműködésébe nem szólhat bele. A tiszta célokra mutatva kijelentette, hogy a Fidesz csapattal való együttműködés és az együtt gondolkodás eredménye az a munka, ami Dél-Baranyában Siklóst láthatóan és érezhetően a fejlődés motorjává tette. Ebben a fejlődésben nem szeretnének semmiféle törést, ezért tudják és akarják munkájukat képviselőjelöltjeikkel és Mojzes Tamással folytatni.

 

Mojzes Tamás a sajtótájékoztatón elmondta: az elmúlt tizenkét évben sok minden megvalósult Siklóson. Az uniós pályázatok és a kormányzat jóvoltából volt mit fejleszteni, de úgy gondolom, ezt lehet jobban is csinálni. Nem valaki ellen és nem valami ellen, hanem valakiért és valamiért küzdünk. A siklósiakért és egy olyan nemes célért, hogy ezt a várost egy magasabb szintre emeljük. A több Siklós, kevesebb én politikáját szeretnénk folytatni, hiszen a város nem rólunk, politikusokról szól, mi csak egy eszköz vagyunk a cél elérése érdekében – zárta gondolatait a várkapitány.