Júniustól fogadja vendégeit az új kórházi szárny

Helyi - szerző: HH

Június elsejétől fogadja vendégeit a kórház közelmúltban átadott új szárnya. A fizetővendégeket kiszolgáló magasabb kényelmi fokozatú épület már ezt megelőzően is munkába áll, ugyanis itt rendezik a gyermekáldás hete rendezvénysorozat megnyitóját.

 

 

A vendégek előjegyzése megkezdődött és már decemberre is van foglalás. A szárny piaci bevezetése folyamatos zajlik a megnyitással járó egyéb feladatok mellett. A jelentkező vendégek foglalásait folyamatában ütemezik, fizetős szolgáltatásként ajánlva azt – tudtuk meg Mojzes Tamástól, a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház új szárnyának üzemeltetéséért felelős munkatársától.

 

A szárny októberi átadása óta több garanciális valamint minőségi kifogásokból eredő pótlás, javítás is történt, melyek nem késleltették a tervezett júniusi munkakezdést. A kórház vezetésének döntése alapján az új épületben lévő kávézó üzemeltetőjét a későbbiek során jelölik ki, így a kórházi büfé és a folyosókon lévő italautomaták időszakosan lejáró szerződés miatt szükségessé vált pályázati kiírása azt nem foglalja magába.

 

A kórház nem titkolt célja, hogy a négyszintes épületrészt bevonják a város vérkeringésébe is. A modern eszközökkel is felszerelt tárgyalóterem vagy a felső szint irodái a harkányi események protokolláris mozzanatainak adhatnak helyszínt amellett, hogy a több intézmény működését összefogó közösségi vagy gazdálkodó szervezetek tevékenységét is segítik.