Itt válogathat a hétvégi programok között

Életmód - szerző: HH

Akusztikus koncertek, színházi metál és két májusfa is vár minket a következő három napon, de szombat délután még egy Mercedes csillagtúra is átmegy Harkányon, kis pihenőt ejtve. Összeszedtük, mit csinálhatunk a hosszú hétvégén.

 

 

 CSÜTÖRTÖK  – 18 órától a művház előtti téren helyezhetjük el szalagjainkat a város májusfáján. A Harka Dalkör és Harka Tánccsoport műsorával kísért rendezvény után Harold bál szórakoztatja az egybegyűlteket.

 

 PÉNTEK  – 15:30-tól a fürdőben díszítenek májusfát a Harka Néptánccsoport kíséretében, amit 16 órakor a Vivat Bacchus műsora követ. A Xavin előtti téren 18 órával a Nihil Chips nyitja meg a Fröccsliget két nap délutánján át tartó akusztikus koncertsorozatát. 19:30-tól Latin Varázsban lesz részünk, Szűcs Antal Gábor és Gál Péter jóvoltából. 21 órakor a Soul Mirror koncertje kezdődik.

 

Siklóson 15 órától mocorgó játszóház várja a piciket, míg a nagyobbaknak 17 órától Bagoly Sándor húzza el a nótáját. 18 órától Royal zenekartól lesz hangos az utca. Rossz idő esetén csak ez utóbbira kerül sor, mégpedig a siklósi művházban.

 

 SZOMBAT  – 13:15-kor bő egy órás pihenőt tartanak a Rózsa utcában a IX. Mercedes-Benz csillagtúra autói, mielőtt továbbindulnának Siklósra. A fürdőben 16 órától a BrassDance lép fel. Fröccsligetünk 18 órakor nyit az All Inclusive Delicates koncertjével, amit fél nyolckor Rudán Joe és Kalapács József gitárral kísért estje követ. 21 órától a Csak Apa Kedvéért uralja a színpadot.