Kipakol a Coca Cola Strandparty, jön a 7D mozi

Helyi - szerző: HH

Ma van a XXII. Harkányi Fürdőfesztivál első nagy napja. A teljes hétvégét lefedő programsorozatot olyan események is sűrítik, mint a Coca Cola Strandpartyja, a 7D mozi, délutáni koncertek vagy a folyamatos sportprogramok.

 

 

A főbejárat mellett települ az óriás társasjáték, ahol a bábuk mi magunk lehetünk. Miután kiütöttek bennünket, a Beach-Fitness mozgatja meg kicsiny testünket, de a Coca Cola legújabb termékeit is kipróbálhatjuk a harkányi strandra települő Strandpartyn. Varró Gyula, a Coca-Cola Testébresztő program nagykövete alaposan megmozgatja a fesztiválozókat, aminek a végén – úgy hírlik – meg is ihatjuk a sportszereket. Emellett kalandparkot, talicskázós játékot, ketrecfocit, újrahasznosítós ajándékgyártást és még sok egyéb szórakozást is ígér a piros stand következő három napja.

 

A 7D mozi kamionja a galéria mellett táborozik le. A filmhez minden érzékszervünkre szükség lesz, hiszen az előadások nem csak kép- és hanghatást nyújtanak, hanem valamennyi olyan elemet tartalmaznak, ami a kaland során megérinthet minket.

 

A PécsZoo is leköltözik a hétvégére. Egzotikus hüllők érkeznek, akikkel a terrárium bemutatón ismerkedhetünk meg. A hidegvérűek a játszótér melletti füves területen mutatják meg magukat – természetesen gondozóik felügyeletével.

 

Megnézhetjük az életmentők munkáját is – egészen pontosan az újraélesztés műveletét – az előcsarnoki reanimációs bemutatón.

 

Az esti koncertek sorát Kasza Tibi majd Janicsák Veca nyitja, aki 20 órától foglalja el a nagyszínpadot. Őt 20:30-tól az Unique követi, majd 21 órától Pál Dénes lép a deszkákra. 21:30-tól Dj Portugal keveri a zenét, egészen 23 óráig.