Újabb nemzeti konzultáció jön

Belföldi hírek - szerző: HH

Újabb nemzeti konzultációba kezdenek, ezúttal azt fogják kimondani, hogy a magyarok elítélik a Soros-tervet. Az erről szóló intézkedéseket Lázár János jelentette be.

 

Ezúttal a bevándorlók országba való tömeges érkezését állítják szembe a kormány bevándorláspolitikájával, ám, az ütközőzónában egy állítólagos Soros-terv áll, amit – mint a Miniszterelnökséget vezető miniszter állítja – az amerikai 87 éves milliárdos maga publikált.

 

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára jelezte, várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során.

 

A legutóbbi konzultáción kiderült: a magyarok kilencede – 1,13 millióan – volt csak hajlandó foglalkozni a bevándorláspolitikával, ám a kormány ezt úgy kommunikálta: a magyarok 99 százaléka elutasítja az illegális bevándorlást. Akkor a Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén plakátok 5,6 milliárd forintba kerültek, illetve további 2,5 milliárd ment a kérdések összegyűjtésére – melynek adatai az orosz titkosszolgálatokhoz kerültek.