Ezt kell tennie, ha nem szeretne több levelet kapni Orbán Viktortól

Belföldi hírek - szerző: HH

A kormány egyebek mellett negyven éve halott nyolc éves kisgyereknek és a vörösterror atyjának, Kun Bélának is kiküldte a nemzeti konzultációs kérdőívet. Ha ön nem szeretne többet Orbán Viktortól levelet kapni, lépésről lépésre megmutatjuk, mit kell tennie.

 

A baranyai postaládákba novembertől kezdik bedobálni a soros György elleni uszítás alapvető kijelentéseit tartalmazó nyomtatványokat.

 

A Soros-elleni kampány küzdelem eme ékkövéről szerzett adatok azonban nem alanyi jogon illeti meg a Nagy Testvért, így az állampolgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló törvény értelmében mindenki jogosult a róla nyilvántartott adatok kiadásának megtiltására. A személyes adatok kiszolgáltatásának letiltásáról külön kell rendelkezni, az egész egy percet vesz igénybe.

 

1. Először is jelentkezzünk be az Ügyfélkapura, ott pedig válasszuk ki az Adatszolgáltatás letiltása és visszavonása menüpontot.

 

 

2. Válasszuk ki a Használom a szolgáltatást gombot.

 

 

3. A nagy ikonok között keressük meg az SZL-adatletiltás nevűt.

 

 

4. Ügyfélkapus adataink segítségével jelentkezzünk be a Központi Azonosítási Ügynök felületére.

 

 

5. Írjuk be személyi számunkat. Az utolsó négy számjegyet a lakcímkártyáján is megtalálja. Válasszuk ki az Adatok letiltása jelölőt, és kattintsunk a Tovább gombra.

 

 

6. Az adatok ellenőrzése és szükség esetén kitöltése után válasszuk a Benyújtás gombot.

 

 

7. Ezt követően bezárhatjuk az ablakot, a rendelkezés sikeres benyújtásáról egy zöld sáv tájékoztat.