Dolgoznak a hálózaton, több áramszünet is lesz

Baranya - szerző: KT

Folyamatosan javítgatja, fejleszti hálózatát az áramszolgáltató, ezért a héten egy csomó áramszünetre kell készülni. Az E.On az üdülőtelep mellett a belvárosban is több áramszünetet tervez a héten.

 

Kedden, azaz november 7-én 16 órára kapcsolják vissza a szolgáltatást Harkányban az Avar, Babér, Berek, Buzogány, Ciklámen, Gyöngyvirág, Hajnalka, Homok utca, a faiskola és a Lanka part, Ibolya utca, Koppány, Kökény, Lanka, Lepke, Liliom, Lomb, Muskátli, Nefelejcs, Orgona, Pipacs, Rezeda, és Tulipán utcában kell a szolgáltatás lekapcsolására felkészülni.

 

Csütörtökön, november 9-én 8 és 16 óra között a hálózaton végzett munkálatok miatt áramszünet lesz az Arborétum hotel, faiskola és a Lanka part, a 48-as tér, Avar utca, Berek, Buzogány, Béke, Ciklámen, Fenyő tér Gyöngyvirág, Hajnalka, Homok, Hársfa, Ibolya, Ifjúság, Jókai Mór, Koppány Vezér, Kökény, Lanka, Lepke, Liget, Liliom, Lomb, Muskátli, Nefelejcs, Nyárfa tér, Orgona, Pipacs, Rezeda, Szabadság, Szegfű tér, Tulipán utca és Virág tér, Vörösmarty Mihály valamint az Üdülés utca teljes területén.

 

Pénteken 8 és 13 óra között lesz áramkimaradás a Kossuth Lajos utca 20 és 66 valamint 39 és 103 házszám között, a Petőfi Sándor utca 1 és 31 valamint 2 és 42 szám között, a Szent István utcában 1-80 alatt.

 

Áramszünetre kell számítani ekkor a a MOL benzinkút, Posta, Református templom, Önkormányzat és a Spar áruház területén is, valamint az önkormányzatnál.

 

A munkák során egyebek mellett a vezetékek közelébe nőtt ágakat is eltávolítják.