A Fidesz szerint Soros a választások befolyásolására készül

A Fidesz szerint Soros a választások befolyásolására készül

Belföldi hírek - szerző: HH/MTI

Soros György az általa támogatott civil szervezeteken keresztül kívánja befolyásolni az ország sorsát meghatározó választásokat – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója az állami tévé hétfő reggeli műsorában.

 

Hidvéghi Balázs arra a hírre reagált, amely szerint Soros György alapítványa 130 millió forintos támogatást nyújtott a pécsi Emberség Erejével Alapítványnak.

 

Hangsúlyozta: Soros György azért kívánja befolyásolni a választásokat, hogy elmozdítsa azokat, akik szemben állnak az állandó, kötelező és felső határ nélküli bevándorlást szorgalmazó Soros-tervvel, ezért komoly támadásba lendül. Ugyanakkor Magyarország a nemzeti konzultációnak köszönhetően erős lakossági támogatást képes felmutatni ezzel szemben.

 

Arról is szólt, hogy számos példa létezik arra vonatkozóan, hogy Soros György Európában és Amerikában egyaránt egészen direkt módon avatkozott be választásokba. A többi között kiszivárgott, hogy a legutóbbi Európai Parlamenti választási kampány idején 6 millió dollárt költött saját érdekeinek érvényesítése érdekében. Ebből 2 millió dollárt Magyarországon használt fel – állítja Hidvéghi Balázs.