Így tartanak nyitva ünnepek alatt a harkányi üzletek

Így tartanak nyitva ünnepek alatt a harkányi üzletek

Életmód - szerző: HH

Ünnepek alatt, így karácsonykor és szilveszterkor valamint Újév napján kellemetlen meglepetést tud okozni az utolsó pillanatra hagyott bevásárlás során egy-egy zárva talált üzlet, ezért összeszedtük a harkányi nyitva tartásokat.

 

A kereskedelmi törvény szerint december 24-én 14 óra után, illetve december 25-26-án, valamint január 1-jén, újév napján azok a vendéglátó üzletek, szálláshelyek, virágüzletek, édességüzletek és üzemanyagtöltő állomások, továbbá a közforgalmú buszpályaudvaron, illetve az üzemanyagtöltő állomáson belül működő üzletek lehetnek nyitva, amelyek munkaszüneti napokon egyébként is nyitva tartanak.

 

Harkányban a főbb üzletek a szokásos napoktól eltérően az alábbi időben tartanak nyitva:

 

Tornyos pékség december 24-én és 26-án (vasárnap és kedden) 6 és 12 óra között van nyitva, 25-én hétfőn zárva lesz. December 27-én 5 és 20 óra között várja vásárlóit. December 31-én 14 óráig tart nyitva, míg elsején zárva tart.

 

A Prima pékség december 24-én 5 és 14 óra között várja vásárlóit, míg 25-én zárva lesz. December 26-án 6 és 13 óra között, 31-én 5 és 14 óra között van nyitva. Január elsején zárva lesz.

 

A piac téri és a Kossuth utcai Spar december 24-én vasárnap 7 és 12 óra között lesz nyitva, 25-én és 26-án – hétfőn és kedden – zárva tart. December 31-én vasárnap a szokásos időben, 7 és 14 óra között várja vásárlóit, míg elsején, hétfőn zárva lesz.

 

A Tom Market december 24-én 6 és 14 óra között van nyitva, továbbá 25-én valamint január elsején tér el a megszokottól, e két napon ugyanis zárva tart.

 

A MOL kút egyedül december 24-én üzemel ünnepi időrend szerint, amikor 16 órakor zár, minden egyéb napon a szokásos időben, 6 és 21 óra között lesz nyitva.

 

Siklóson a Tesco 24-én vasárnap 7 és 14 óra között tart nyitva, hétfőn és kedden zárva lesz. 31-én normál nyitva tartással áll rendelkezésre, míg elsején bezárja kapuit.