Magatehetetlen beteggel pózoltak az ápolók egy pécsi otthonban

Baranya - szerző: HH

Pillanatok alatt felrobbantotta a közösségi oldalakat annak a két ápolónak a galériája, aki magatehetetlen beteg mellett mímeltek félreérthetetlen pózokat.

 

 

A képeket olvasónk küldte el nekünk is, mivel a haldokló családja az ápolókat kereste. Az eset után nem sokkal a Malomvölgyi Szeretetotthon közleményt adott ki, melyben közölték, hogy elveikkel és az erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen tevékenységük miatt felfüggesztettek három munkavállalójukat.

 

A Malomvölgyi Szeretetotthon vezetősége megdöbbenéssel értesült arról, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, s ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jó érzésű emberek felháborodását. Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indít, és sajnálatát fejezi ki. Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek meg – írták.