Rss Feed Tweeter button Facebook button Youtube button

Szeptemberig várni kell a kinevezésre

Helyi - szerző: KT

A Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház főigazgatói posztjára három pályázat érkezett. A bizottság Keréczt Tamást támogató döntése ellenére a 60 százalékos állami tulajdonrészt képviselő GYEMSZI (Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet) képviselője kérte a kinevezés elhalasztását, ami így előreláthatóan szeptember 10-ig fog megtörténni.

Kerécz Tamás, a jelenlegi főigazgató 2005 óta áll a közel 300 főnek munkát adó rehabilitációs központ élén, ami az elmúlt években – az ország és a régió gazdasági helyzetének ellenére – látványos és töretlen fejlődésben van. A kórház júliusban fejezte be a balneológia épület felújítását, de már a kiemelt projekt rá eső részének megvalósítására készül újabb infrastrukturális fejlesztés mellett.

A tulajdonosi részt is képviselő dolgozók ragaszkodnak a szigoráról jól ismert vezérükhöz: az elmúlt héten tartott közgyűlés titkos szavazása alkalmával maradéktalan támogatásukat jelezve voksoltak újbóli kinevezése mellett.15 Hozzászólás: Szeptemberig várni kell a kinevezésre

 1. Harkány nem a hülye emberek gyülekezete, bármennyire is ezt akarod sugallni elégé unszimpatikus módon.“Kerécz Tamás”Ha bírsz, szólhatnál pár mondatot az “elsorvasztott” fúzióról.Tiffán eddig sem csinált SEMMIT! Már oda a bizalom. Nem számít azok barátsága, akik haszontalanok.Senkit sem lehet a pályázási szándékról lebeszélni. Vagy történt ilyen??Tamás, nagyon bonyolultan magyarázod.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Pályázat (193.6.63.109)
  2012. augusztus 1. szerda 14:42

 2. Nyár van, kánikula, uborkaszezon. A politikából csak a gumicsontokon rágódó politikusok és médiamunkások csámcsogása hallatszik.Horthy Miklós a királyi trón betöltetlensége következtében kormányozta ezt a királyságot és az állam polgárai mindvégig egy királyság polgárainak tekintették magukat.Kerécz Tamás uralkodása hasonlattal élve felérne a FIDESZ számára azzal a képtelenséggel,ha Horthy Miklós Kun Bélát kérte volna fel hadsereg parancsnoknak.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Felproletárok (193.6.63.109)
  2012. augusztus 2. csütörtök 08:35

 3. Re Pályázónak :Városí legenda,hogy Tomi azért maradt a helyén mert Tiffán anyukáját a kórházi kezelés során gondossan ellátták.Tehát Tiffán eddig tartotta a zászlót.Ezért nem nevezném ilyen jelzőkkel Zsoltot.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Báró Münhauzen (89.135.1.2)
  2012. augusztus 17. péntek 08:15

 4. Ez az ügy is bebizonyította hogy az elmúlt évtizedek politikai pártjai Magyarország legnagyobb bűnszervezetei.Kerécz Tamás jól végezte a rábízott munkát.A FIDESZ egy neve nincs szakmailag vezetőként nem jegyzett orvossal,vagy egy válság managerrel szeretné lecserélni.Tiffán és Horváth úr nem elég,hogy lötyköli a sz@rt,de minden bizonnyal a kórháznak nagy gondokat fog okozni.Akkor most ki hazudik kinek?????????

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Bibó koll. (89.135.1.2)
  2012. augusztus 24. péntek 13:42

 5. http://forum.origo.hu/topik.jsp?id=427075

  Ez ám a pártfegyelem, és a bajtársiasság…félreértelmezése.

  Vagy ki kell mondani,hogy minden Fideszes tévedhetetlen, makulátlan úriember, vagy tévedések sorozatát elkövetőket és a gazembereket ki kell végre hajítani a pártból. De a hatalomból mindenképpen.

  Egyetértesz Zsolti?!

  Thumb up 0 Thumb down 0

  maffia (78.92.59.146)
  2012. augusztus 25. szombat 01:15

 6. Ha Harkánynak jó és üdvös Kerécz Tamás tevékenysége amit a kórházban végez és végzett hagyni kell a helyén. ( politikai hovatartozástól függetlenül). A vélt politikai lojalitás a mai világban már kevés, érteni kell ahhoz amit csinál valaki. Szerintem maradjon, ha nem vegye át a fürdő irányítását, leginkább ott hibádzik a szakértelem.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  A politika (195.184.22.180)
  2012. augusztus 25. szombat 08:36

 7. Szegény Kerécz Tamás és a Politika.Tamás egy polihisztor hát az MSZP katonája ként könnyű. Néhány napja már nem eresztik le a Pécsi-tóból a vizet, így az elmúlt napok esőzésének köszönhetően valamelyest emelkedett a vízszint a múlt héthez képest. Habár sokan azt beszélik, terjesztik a Pécshez közeli üdülőfaluban, hogy a tavat a strandon nemrégiben megkezdett munkálatok miatt eresztették le, Kerécz Tamást az Orfű Pécsi-tó Kht. ügyvezető igazgatója a híresztelést cáfolta. Teljesen hülyére vesz mindenkit “a Polgármester Asszony” Orfűn az ott lakók jól tudják ki kinek a rokona. Miért hagyják kirabolni ezt a csodás települést.A szabad strand büféjének tényleg soha nem látott jó éve volt.

  A közgyűlésen a Pécs Holding Zrt. igazgatóságába és felügyelő bizottságába választottak új tagokat. Az igazgatóságból visszahívták Herke Attilát, dr. Schmidt Emíliát, Szűcs Józsefet, Tisza Györgyöt és Kerécz Tamást, a felügyelő bizottságól dr. Hajas Andrást, Mindum Károlyt, Mischl Györgyöt és dr. Monori Gábort. Utóbbi testületből korábban már lemondott Hering Gyula és Sík László Lajos. A testület szünetet tart, az új jelöléseket tárgyalják meg a frakciók.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Báró Münhauzen (89.135.1.2)
  2012. augusztus 25. szombat 11:36

 8. Kerécz a lehetőségeket kihasználja.A kórház ( fejlesztett részeivel együtt )Harkányban marad. Rá sem lehet ismerni annyit fejlődött. A város a megítélt, és elnyert Zsigmondy sétány pályázatot is elbukta. (Ha igazak a hírek )ami nem kevés pénz és lehetőség lett volna.5-600 millió forint. Erről nem lehet olvasni a Harkányi hírekben. Remélhetjük, hogy nem igaz????? Vigasztaljanak. Harkánynak többet jelentene ennek az összegnek a fele is ha a fürdőre lehetne költeni. Kevés pénzből okos ötletekkel sokat lehetne segíteni a fürdő állapotán.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  fejlesztés mindenek előtt a fürdőben (195.184.22.180)
  2012. augusztus 25. szombat 12:15

 9. Nem mondom többször!

  Harkánynak nincs pénz, ni is kérjetek!

  Harkány nem a Fidesz jelöltjére szavazott, így ellenségnek tekintendő.

  Majd legközelebb megértitek, hogy Don Tiffán mondja meg hogy mi a helyes, hogy mi a jó Harkánynak. Igaz ő is egy politikai analfabéta, de jó kapcsolatai vannak és nálunk csak ez számít.

  Ha sokat ugráltok, feloszlatom a helyi Fideszt is!

  Thumb up 0 Thumb down 0

  maffia (78.92.59.146)
  2012. augusztus 25. szombat 13:29

 10. Hú, de népszerű ez a Kerécz Tamás, hogy ilyen sokan “ugrottak” a nevére. ***moderálva*** (aki kapcsolatba került már egyszer is vele, az meg tud erősíteni). Nem hiányozna senkinek. Hiába na: aki egyszer komcsi lett, az egyben jolly-joker is. Kerécz a kisz-bizottságban is jó volt, a harkányi fürdő igazgatói székében is (tényleg, a kórházban is???), meg persze Orfün is… Lehet, hogy legközelebb a Tudományos Akadémiát ügyvezeti majd :-Az az ügyvezető, aki elfelejti hogy az a cégforma megszünt (KHT) aminek ő a vezetője, az anyira sötét lehet mint egy zokni. Az a baj, hogy ezek a pártcsinovnikok(vagy pártturulok) lepik el a pécsi cégeket. No nem tartok attól hogy ez változna.A Kerécz Tamás-vezette cég tehát különösen súlyos hibát vétett, főként a már futó projekt veszélyeztetése miatt.

  A Baranya Megyei Önkormányzat közgyűlésének alelnöke, Horváth Zoltán azt mondja, ami történt, megtörtént, s immár az a cél, hogy mihamarabb egy új gazdasági társaságot alapítsanak, ugyanolyan tulajdonosi szerkezettel és tartalommal, mint a korábbi volt. Mint mondta, ez a legfontosabb feladat most, s az csak a későbbiek folyamán derül ki, hogy a történteknek milyen következményei lesznek.

  Az mindenesetre biztos, hogy a végelszámolás alatt álló Orfű Pécsi-tó Kht. minden egyes szerződését át kell írni az új társaságra, feltéve, ha ehhez a szerződéses partnerek is hozzájárulnak. Ezzel kapcsolatban Horváth közölte, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel már tárgyaltak, s ott segítőkészségükről biztosították őket.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Dodó (89.135.1.2)
  2012. augusztus 25. szombat 15:40

 11. Csak a buta búnkok mossák össze az egyéni teljesitményt a pártpolitikával!!!! Nem mindegy,hogy valaki jobb vagy baloldali?!(és harkányban nem a baloldalt váltották le!!!!!!!!) A lényeg az,hogy amit csinál az jó legyen! A jobboldal azt nem dicsőiti,hogy harkányt ők sodorták csődhelyzetbe,ugye!!!! Le kell már zárni a múltat,ami történt megtörtént,nem lehet visszacsinálni! A jővőt kell felépiteni,és azt,hogy jobb legyen teljessen mindegy,hogy egy jobb vagy egy baloldali ember teszi meg!A város jővője a TÉT!

  Thumb up 0 Thumb down 0

  csak ugy (79.122.100.228)
  2012. augusztus 25. szombat 16:05

 12. Igaz ,berúházás terén gyakorlata nincs,nagy céget még nem vezetett,de Tamással ellentétben orvossí diplomával rendelkező Pécsi.Miden szentnek önmaga felé hajlik a keze ez a” Város JÖVŐJE!!”Kis város kis jövő,nagy város nagy jövő.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Pécs segít,dölnek a rehabosok Harkányba (89.135.1.2)
  2012. augusztus 25. szombat 16:56

 13. “Le kell már zárni a múltat,ami történt megtörtént,nem lehet visszacsinálni! A jővőt kell felépiteni,és azt,hogy jobb legyen teljessen mindegy,hogy egy jobb vagy egy baloldali ember teszi meg!A város jővője a TÉT!”Kedves “cak ugy” nem értek egyet Veled akinek nincs múltja nem lehet jövője! A -jelölt- a” válság manager”és apolitika B.. D. december elején még arról számolt be, hogy a 97 százalékban állami, 3 százalékban dolgozói tulajdonban lévő vállalat tartósan nyereségessé vált. 2005-ben még 140 millió forintos vesztesége volt, 2006-ban már 18 millió, 2007-ben 331 millió forint nyereséget könyvelhettek el. B..D.. elmondta: a többségi tulajdonos Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. képviselői úgy döntöttek, tovább nincs szükségük a munkájára, menesztését nem indokolták.A hvg.hu novemberben arról számolt be, hogy B… D..összeveszett a pécsi szocialista városvezetéssel: nem volt hajlandó eladni a buszpályaudvarnak otthont adó ingatlant,mutyiba ezért kezdeményezték a felmentését.Egy pénzügyi szakközgazdász jól jönne Harkánynak,nem de bár..

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Grécsi ..re:- csak ugy (89.135.1.2)
  2012. augusztus 26. vasárnap 09:19

 14. Grecsi ! Beszélj érthetöen! Kia fasz az a D+ B?!

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Na-na (94.27.215.158)
  2012. augusztus 29. szerda 00:06

 15. Egy pénzügyi szakközgazdász 20 éves banki vezetői gyakorlattal.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Grécsi ..re:- csak ugy (89.135.1.2)
  2012. augusztus 29. szerda 18:14

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


A hozzászólás nem tartalmazhat linket. Bizonyos szavak használata esetén hozzászólása várólistára kerülhet, hirdetés jellegű valamint más internetes tartalom népszerűsítése moderálásra kerül. Hozzászólása elküldésével elfogadja a Felhasználási Feltételeket.