A héten minden a Fürdőfesztiválról szól

Életmód - szerző: HH
OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

A nyár középső hete kicsit elrugaszkodik a lassan megszokottá váló ütemtől, amit a szerdai Harkány értékei, a csütörtöki mozi, valamint a hétvégi Hangfürdő és éjszakai fürdés diktál. A következő napok a hétvégén megrendezésre kerülő XXV. Harkányi Fürdőfesztiválról szólnak.

 

A Harkány értékei programsorozat következő etapjára egy hetet kell várni, július 25-én a nyugdíjas klub mutatkozik be. Csütörtökön 21 órától forog az Agyas és agyatlan című akció-vígjáték a művelődési ház előtti tér óriásvásznán, péntektől vasárnapig pedig a fürdőbe költözik a régió apraja s nagyja. Jó idő esetén a szervezők legalább 25 ezer vendéget várnak az idei Fürdőfesztiválra - jelezte dr. Zsadányi Zsolt, a fürdő igazgatósági tagja.

 

Azért, hogy az első munkanapon se tűnjön oly távolinak a hétvégi forgatag, idézzük fel egy képgalériával a hétvégi buli emlékeit. A szombati Irigy Hónaljmirigy fellépésén óriási tömeg gyűlt össze: a művelődési ház előtti téren ezidáig példa nélküli volt, hogy külső forgalmi sávot is nézők foglalták el.