A héten minden a Fürdőfesztiválról szól

Életmód - szerző: HH

A nyár középső hete kicsit elrugaszkodik a lassan megszokottá váló ütemtől, amit a szerdai Harkány értékei, a csütörtöki mozi, valamint a hétvégi Hangfürdő és éjszakai fürdés diktál. A következő napok a hétvégén megrendezésre kerülő XXV. Harkányi Fürdőfesztiválról szólnak.

 

A Harkány értékei programsorozat következő etapjára egy hetet kell várni, július 25-én a nyugdíjas klub mutatkozik be. Csütörtökön 21 órától forog az Agyas és agyatlan című akció-vígjáték a művelődési ház előtti tér óriásvásznán, péntektől vasárnapig pedig a fürdőbe költözik a régió apraja s nagyja. Jó idő esetén a szervezők legalább 25 ezer vendéget várnak az idei Fürdőfesztiválra – jelezte dr. Zsadányi Zsolt, a fürdő igazgatósági tagja.

 

Azért, hogy az első munkanapon se tűnjön oly távolinak a hétvégi forgatag, idézzük fel egy képgalériával a hétvégi buli emlékeit. A szombati Irigy Hónaljmirigy fellépésén óriási tömeg gyűlt össze: a művelődési ház előtti téren ezidáig példa nélküli volt, hogy külső forgalmi sávot is nézők foglalták el.

 

[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1806427566059512″]