Három játékost igazolt a további előrelépést tervező harkányi csapat

Helyi - szerző: HH

Harkány első labdarúgócsapata három főt igazolt a hamarosan induló szezonra, akikkel az őszi bajnokság mérkőzéseit folytatja a megye első osztályában. 

 

Jovanovics Zsolt (24) középpályás játékos Márokról érkezett, korábban Beremenden és Siklóson 84 mérkőzésen lépett pályára a megye első osztályában, melyen hét gólt szerzett. Az elmúlt évet Angliába töltötte.

 

Rudolf Ádám (22) védő Drávaszabolcsról érkezett, korábban megye első két osztályában mutatta meg tudását, Beremenden szerepelt 11 mérkőzés erejéig. Egyelőre sérülése utáni rehabilitáción vesz részt, várhatóan egy hónap múlva már teljes értékű játékosként lehet rá számítani.

 

Welchner Róbert (20) Siklósról érkezett. A csatár 37 megye I.-es mérkőzése során 8 gólt szerzett, korábbi sérülése miatt egy éves rehabilitáción van túl.

 

Horváth József, a szakosztály vezetője az elmúlt évi bajnokság második felében tapasztalható fellendülésre is mutatva jelezte: ugyan a pénteki szakosztályvezetőségi ülésen tűzik ki az idei célokat, de mindenképpen további előrelépést terveznek.

 

A csapat jelenleg a hétvégi Magyar Kupa Baranya megyei selejtezőjére készül; vasárnap 17:30-kor a PEAC csapatával lép itthon pályára.