Most hét (7) góllal kapott ki a csapat

Életmód - szerző: SzR

Tavalyi dobogós lépett vasárnap pályára a tabella alsó negyedét képviselő Harkány ellen. Míg tavasszal csak 2:3 arányban győzedelmeskedett felettünk, az őszi bajnokság első mérkőzésén hét góllal küldte a tabella poklára Mohács a fürdővárosiakat, akik ezúttal még csak az ellenfél kapujába sem találtak.

 

Az idei mezőnyben szintén szerepel a tavaly nyeretlen Boda, aki minden bizonnyal megint a lista aljára kerül második vagy harmadik szeptemberi mérkőzésén, így mindenféle erőfeszítés nélkül menti meg a Harkányfürdő SE-t a leggyengébb szereplésért járó szégyentől. Ők csak szeptember 2-án játszanak először. Bóly és az új belépő, Lovászhetény szintén egy-egy vereséggel előzi meg Harkányt, igaz, csak a nehezen behozható különbséget jelentő 3-3 kapott találattal. Siklós is gyengén szerepelt első mérkőzésén, egy góllal kapott ki idegenben Villánytól, a mérkőzésekkel erősen foghíjas tabellán jelenleg alulról a negyedik helyet foglalja el.

 

Harkány legközelebb Siklósra látogat, ahol vasárnap 17:30-tól lépnek pályára. Győzelemre szinte nincs esélyük, és a lőtt gólok számát tekintve sem valószínű, hogy hétvégén feljebb kapaszkodnak a gólkülönbségek fokain a hétgólos veremből.