Bivalycsapatot állít a megyei önkormányzat

Baranya - szerző: Kacsúr Tamás

Saját csapattal indul a Baranya Megyei Önkormányzat a 2018-as Bivaly Racingen. Az idén második alkalommal szervezett megmérettetés az erő, az állóképesség, a gyorsaság és a koordinációs képesség próbája.

 

 

A Baranya Megyei Önkormányzat felvállalta, hogy részt vesz az esemény népszerűsítésében. Emellett saját csapattal is indulunk, büszkék vagyunk arra, hogy néhány kollégánk több versenyen is feszegeti határait. A rendőrséget és a honvédséget is felkértük, vegyenek részt egy-egy saját csapattal a megmérettetésen, ezzel is növelve a tétet – mondta Madaras Zoltán megyei elnök az esemény sajtótájékoztatóján.

 

A versenyt idén második alkalommal szervezik meg, ideje szeptember 29-én lesz. Az egyéni és csapatban induló versenyzőknek 7,5 kilométert kell megtenniük  11 akadállyal, a gyerekeket könnyített pálya várja.

 

A verseny ötletét az adta, hogy szerettünk volna olyan egyedi dolgot szervezni kistelepülésként, ami támogatja a sportos életet, a szabadidő hasznos eltöltését, mindezt összekötve egy csapatépítő – mondta Budai Zsolt az esemény házigazdája, Bükkösd polgármestere. Hozzátette: céljuk nem a bevétel, hanem a sport népszerűsítése, valamint szeretnék bemutatni a környék szuper adottságait is.