Hatalmas lesz – már látszik a kültéri gyermekvilág medencéinek körvonala

Helyi - szerző: HH

Három szinten négy medence, összességében több mint ötszáz négyzetméternyi vízfelület lesz majd abban a kültéri gyermekvilágban, mely év végéig készülhet el a harkányi fürdőben. A munkálatok a tervezett ütemben haladnak.

 

Kültéri gyermekvilág építése a Harkányi Gyógyfürdőben

 

Szerkezetépítési munkák zajlanak a harkányi fürdő kültéri, jövőre használatba vehető gyermekvilágában. A medencék betonozásával a csövek is helyükre kerülnek, a gépház kialakítása pedig olyan jól halad, hogy néhány napon belül nekiállnak a födémnek is. Jövő héttől a burkolás előkészítésére kerül sor.

 

Az előre lefektetett ütemterv szerint haladnak a próbaüzemek és az engedélyezési folyamatok a hajdan fedett medence bevonásával kialakított téli strandnál is, ahol mintegy 767 négyzetméternyi vízfelülettel csúszdák, sodrófolyosó, mászófal, ugrótorony, színes víz alatti világítás, nyakzuhany és számos más izgalmas részlet várja majd a vendégeket.

 

Az új komplexummal a fürdő az egész évben kínál majd szórakozási, időtöltési lehetőséget a teljes családnak. Ennek a résznek átadása valamennyi engedélyezési folyamat végén lehetséges, melyhez néhány hónapra van szükség.