Mindkét oldalról megközelíthető lesz a Tourinform iroda

Helyi - szerző: HH

Az elmúlt hetekben zajlott folyamatos munkálatok után szombat délután helyére került a Tourinform leendő irodája a fürdő bejárata közelében.

 

Tourinform iroda felállítása Harkányban

 

A Bajcsy-Zsilinszky utcai iroda koronavírus-járvány jelentette nehézségek miatt egy hónappal későbbi felállítását a talapzat készítése valamint a víz- és elektromos áram bekötése előzte meg. Az ipari parkban helyi vállalkozó által összeállított szerkezet szombat délután rendőri kísérettel indult útjára, hogy végül daru emelje végleges helyére.

 

A Tourinform iroda építésére múlt évben nyert pályázatot a művelődési ház. A 25 millió forint vissza nem térítendő támogatásból egy kétoldalon nyitott, teraszokkal együtt 66 négyzetméteres épület került a drótkerítés helyére, mely most következő, egységes arculatot követő berendezése után a fürdő és az utcafronti oldalról is elérhető lesz.

 

A 120 négyzetméteres terület hamarosan térkövet és kerítést kap, az iroda berendezésével, bútoraival pedig az egész országban egységes arculatnak megfelelően a kézikönyv szerinti designt fogja felölteni. A pályázat által biztosított a technikai berendezés is, így a teljes informatikai rendszer – számítógépek, nyomtatók – mellett ledfal és szoftveres forgalomszámláló is helyet kap bent.