Napi Columbo: a feleség

Életmód - szerző: KT

Columbo hadnagy személyisége az őt körüllengő, örök misztikumnak hitt titkok miatt különleges. Fogadjunk, hogy nem tudja a keresztnevét, nem ismeri a legendás autót, és azt hitte, hogy a gyilkost mindig elkapja. Hallott már a feleségéről, amit egyetlen egyszer látni vélnek a rajongók? Hát nem látták! Megnéztük, mind. És megmutatjuk önnek is a különleges részeket, töltse velünk a hét estéit egy-egy epizód erejéig!

 

A feleségéről a 13 évad mind a  68 részben hallani. Hogy létezik-e egyáltalán? Ha belegondolunk és végignézzük a száz részt, rájövünk: a hadnagyról nem tudni, mikor mond igazat és mikor téveszti meg a gyanúsítottat, így korántsem lehetünk biztosak benne, hogy valóban van Mrs. Columbo. Csupán három részt találtunk, ahol mások is felbukkanak, akik ismerik.

 

Van egy közhiedelem, ami szerint egy csapdaként berendezett lakásban egy pillanatra felbukkan az asszony fényképe. Ez nem így van, a Nyugodjék békében Columbo asszony című epizód végén kiderül, hogy az unokahúga fotóját láthattuk egy pillanatra. Megmutatjuk a teljes részt, ami letöltés nélkül végignézhető.

 

 

A többit látta már? Az autó, A futni hagyott gyilkos