Berkecz távozásra szólította fel Tiffánt

Gyorshír - szerző: HH

Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja a közéletből való távozásra szólította fel Tiffán Zsoltot. Továbbra is úgy véli, „a Fidesz csak a hisztériakeltésre és Magyarország elszigetelésére képes. A menedékkérőkkel szemben embertelenül viselkednek, az emberséges hozzáállást hazaárulásnak bélyegzik, és közben képtelen a magyar társadalom biztonságérzetének megerősítésére is”.

 

Tiffán Zsolt nyilvánvalóan méltatlanná vált az általa betöltött közfunkciók ellátására, és láthatóan nem bírják már az idegei sem az ezzel járó nyomást, ezért vádait visszautasítom, és arra szólítom fel, hogy haladéktalanul távozzon a közéletből! – írja közleményében, mellyel a legnagyobb közösségi portálon a napokban irányába intézett megszólításra reagál. Tiffán akkor egyebek mellett görénynek, nyomorult hazaárulónak nevezte Berkeczet.

 

Tiffán Zsolt a Fidesz országgyűlési képviselője a legnagyobb közösségi portálon próbált kiosztani engem – idézi fel közleményében. Úgy folytatja: „az indulatoktól fröcsögő közlemény része a Fidesz megosztó és indulatkeltő kampányának, amelynek túsza minden menedékkérő, minden magyar rendőr és katona, valamint lassan az egész ország, amely csak nyugalmat és biztonságot szeretne. De a Fidesztől ezt nem kaphatja meg, sőt a Fidesz a birodalmi náci párthoz hasonlóan hergeli a magyar népet, olyannyira, hogy vannak, akik a Tiffán bejegyzése alatti kommentekben az engem való felakasztásra vagy megverésre uszítanak, Tiffán pedig nem monderál, hanem tovább hergel a gyűlölködő kommentek között.”