Vérdíjat tűztek ki a túronyi gyilkos fejére

Baranya - szerző: KT

Ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség a túronyi emberölés kapcsán. Az elkövető május 14-16. között megölte az egyedül élő 80 éves német állampolgárt, majd különböző értéktárgyakkal távozott a házból. A rendőrség egymillió forintot dobott fel a nyomravezetőnek.

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak ajánlotta fel a pénzt, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.

 

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, szükség esetén a tanú védelméről is gondoskodnak. Kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon személyesen vagy hívja a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/72/504-400-as számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06/80/555-111 ,Telefontanú zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.