Harkányban ad jótékonysági koncertet az Ismerős Arcok

Helyi - szerző: HH

Jótékonysági koncertet ad hétvégén az Ismerős Arcok Harkányban. Az est bevételét egy ritka betegségben szenvedő kisfiú, Hegedűs Marci gyógyulására szánják.


 

Marcinak szerveztek már gyűjtést Harkányban, amikor egy éve a kupakokat gyűjtő szívet állították fel a főutcán. A kisfiú egy nagyon ritka, a világon alig húsz embernél diagnosztizált rákban szenved. Gyógykezelése után a születésétől kezdve mozgásképtelen Marci szépen fejlődik, de otthona, környezete különleges kialakítást, akadálymentesítést igényel. A Szól Szív Alapítvánnyal közösen szervezett szombat esti koncert bevételét most erre szánják, így aki megveszi a 3 ezer forintos belépőt a művházban, a Tourinform irodában vagy a jegy-hu oldalon, valóban jótékony célt támogat.

 

A koncertnek a Zsigmondy sétány szabadtéri színpadja ad otthont, eső esetén a rendezvény a művelődési házba költözik. A háromnegyed hetes kapunyitást követően fél nyolc előtt a Csak Apa Kedvéért lép a színpadra, az Ismerős Arcok koncertje fél kilenckor veszi kezdetét.