Koncertek és filmek is érkeznek a korcsolyapályára decemberben

Helyi - szerző: HH

Korcsolyapálya lesz felállítva az év utolsó hónapjában a Zsigmondy sétányon. A fedett, részben fűtött tér minden nap egy ünnepi hangulatot idéző filmnek is otthont ad, három hétvégén pedig koncertek várják a közönséget.

 

A művelődési ház szervezésében érkezik az a korcsolyapálya, melynek egy rendezvénysátor igyekszik barátságos környezetet biztosítani a szabadtéri színpad előtti téren. A december elseje és január harmadika közötti időszakban kínálkozó lehetőség harkányiak számára valamint a fürdőnyitásban segítséget nyújtó szállodák vendégeinek és az aznapi fürdőjegyet váltó vendégeknek ingyenes, fizetni legfeljebb a korcsolya napi bérletéért kell – mindössze kétszáz forintot. A belépő egyéb esetben ezer forint, ami mellé természetesen szintén lehet saját korcsolyát hozni.

 

A fesztiválsátor alatt minden nap egy filmet is vetítenek majd, így összesen 33, többségében az ünnepekhez kapcsolódó alkotás – kaland, animációs, vígjáték és családi film – forog az óriásvásznon. Három szombati alkalmon viszont koncertekkel várják a vendégeket, így karácsonyi műsoraival fellép a Vivat Bacchus, a Voice Singers és egy nagykoncerttel a Daniel Speer Brass fúvószenekar is. Ezek mellett fellép több kisebb formáció is, így a Harkány Big Band, a siklósi fúvósok és a PTE Brass Band is szerepel majd.