A Fidesz megnevezte siklósi képviselőjelöltjeit

Baranya - szerző: KT

Józan politikával, szakemberekkel a soraiban, megújulva várja az őszi helyhatósági választást a kormánypárt Siklóson.

 

Mojzes Tamás, a Fidesz siklósi polgármesterjelöltje közölte, az igazságos és versenyképes Siklós megteremtéséhez jó szakemberekre lesz szükség a következő években, ennek jegyében választották ki a legideálisabb jelölteket. Egy részük a tapasztalatot, míg mások a nagy munkabírást, és a fiatalos lendületet jelenítik meg, de egyformán elkötelezettek abban, hogy őrizzék és gyarapítsák a városi vagyont.

 

Örömteli, hogy jelentős a nők aránya a jelöltek között, hárman – dr. Szénás-Máthé Katalin, Pataki Gabriella és Manyaszekné Várnai Judit – is a szebbik nemet képviselik. Dr. Szénás-Máthé Katalin elsősorban az egészségügyben szerzett tapasztalatait kamatoztathatja, Pataki Gabriellára, az SKI Kanizsai Dorottya Általános Iskola igazgatójaként az oktatás területén számítanak majd kiemelten. Manyaszekné Várnai Judit lesz a kapocs Máriagyűddel, a településrész érdekképviselete elemi fontosságú lesz a következő ciklusban. Juhász Tibor karnagyként a kultúra, Virág László mai napig aktív sikeres kézilabdázóként a sport nagykövete lehet a majdani grémiumban. Krémer György és Rudolf Zsolt vállalkozásaik terén szerzett tapasztalataikkal segíthetik városunkat. Mikola János alpolgármester a folytonosságot jeleníti meg a Fidesz soraiban.

 

Mojzes Tamás leszögezte: bízik abban, hogy kvalifikált csapatukkal sikerül egységbe kovácsolni a város polgárait, és az összefogásnak köszönhetően Siklós múltjához méltó fejlődési pályára áll. Egy későbbi időpontban – várhatóan július elején – személyesen is bemutatkoznak a jelöltek.