A Mol-csoport elindította Growww 2014 programját

Belföldi hírek - szerző: GR

A Mol-csoport idén újra elindítja globális, diplomás programját, amelynek keretében idén összesen 250 pozícióra lehet pályázni az olajipari társaság 25 vállalatánál, 11 országban – közölte a Mol az MTI-vel.

 

A tájékoztatás szerint a Mol-csoport 2007-óta nyújt lehetőséget fiatal, rövid munkatapasztalattal rendelkező diplomásoknak globális programjában, hogy a Growww-n keresztül karrierjüket egy nemzetközi nagyvállalatnál indítsák el, ahol szakértő irányítás mellett, multikulturális munkakörnyezetben bizonyíthatják rátermettségüket.

 

A vállalat több mint 250 csoportszintű pozíciót kínál, a mérnöki, üzleti, IT, természettudományi területektől a társadalomtudományokig.  

 

Idén a Mol-csoport 25 vállalatánál, 11 országban – Horvátország, Csehország, Magyarország, Irak, Pakisztán, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia – ajánlanak Growww-s pozíciókat a program résztvevői számára.

 

A közlemény szerint a program indulása óta 1360 munkatársat alkalmaztak, és a különböző országokban dolgozó vezetőik egy része is közülük került ki.

 

A program folyamatosan nyomon követhető a Growww facebook-oldalán.