Baksai Endre Tamás: egy új korosztály is közösségi térhez jutott Harkányban

Életmód - szerző: HH

Szombat délután a családi nap keretein belül ünnepélyes hangulatban került átadásra a sportcsarnok megújult környezete és a beltéri fejlesztések, felújítások sora.

 

Baksai Tamás polgármester, Hosszúné Dávid Éva alpolgármester és Füredi Bálint, a kivitelező képviselője.

 

A 210 millió forintos európai uniós támogatás segítségével gördeszkapálya, kültéri pingpongasztalok, többfunkciós kosárpálya, valamint egy okospad és pihenő is helyet kapott a sportcsarnok szomszédságában. A belső terekben vizesblokkok kerültek felújításra az akadálymentesítés mellett.

 

Volt egy nagy vállalásunk még a ciklus elején, az, hogy Harkány minden városrészében legyen játszótér és sporttevékenységre alkalmas terület – emlékeztetett Baksai Endre Tamás. Harkány polgármestere rámutatott: a drávaszabolcsi háromszög hamarosan elkészülő játszótere mellett a mostani fejlesztéssel az volt a cél, hogy az ide érkező fiatalok számára a sporttelep még szélesebb körben biztosítson kikapcsolódási, sportolási lehetőséget.

 

A most átadott beruházással nem csak a városrészben teljesítettük vállalásunkat, hanem egy új korosztály is színvonalas közösségi térhez jut Harkányban – mondta a polgármester.

 

A sportcélú fejlesztéseket a jövőben is folytatnák, kiváltképp, hogy kezdenek beérni az eredmények – utalt Baksai Endre Tamás a kézilabdás lányok bajnoki győzelmére, és a dobogós labdarúgók osztálybeli előre lépésére.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.