Csak közlekedési szabálysértés miatt jártak el a plakátok leragasztásán tetten ért nyugdíjassal szemben

Helyi - szerző: HH

Csupán közlekedési szabálysértés miatt jártak el az ellen a nyugdíjas pedagógus ellen, aki az ellenzék nevében pedofil üzeneteket ragasztott a harkányi buszmegállók politikai plakátjaira.

 

Az egyik baloldali párt helyi aktivistájának tevékenysége miatt március közepén érkezett bejelentés a rendőrségre, ám az őt Liszt Ferenc téren feltartóztató rendőrök ezen tevékenysége miatt nem jártak el. Mint a rendőrség közölte, ellene mindössze közlekedési szabálysértés miatt indult eljárás.

 

A nyugdíjas tanárnő – ki korábban Wass Albert szobrot is teleragasztgatva az író és költő tevékenységét antiszemita gyűlöletkeltésre használta fel – pénzbírságot kapott a szabálysértési hatóságtól, amit közérdekű munkával kellett volna ledolgoznia: a felajánlott tevékenység – buszmegállók vagy a szobrok takarítása – nem felelt meg neki, radikális politikai nézetei miatt ellenezte, így inkább a bírság megfizetése mellett döntött.

 

A Gyurcsány által fémjelzett párt Baranya megyei szervezete nem hajlandó kiállni a nő ellen, de vállalhatatlan viselkedése, társadalmi szerepvállalása és a nemzetet megszégyenítő tevékenysége miatt sem most, sem többé nem indulhat a párt színeiben egyetlen választáson sem.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.